top of page

Franko's Guests | Suzana Doroški

Prvo gostovanje inozemnih pizzaiola u Franko's Pizza & Baru


Suzana Doroški
Suzana Doroški

U želji da Zagrebu i Hrvatskoj predstavimo nešto novo iz svijeta pizze Franko’s Pizza & Bar kreće u seriju gostovanja inozemnih pizzaiola.


Prva gošća biti će Suzana Doroški.


Suzana je rođena Vojvođanka koja živi i radi u Ljubljani.

Pizze radi 15 godina, članica je udruge APG i licencirana instruktorica talijanske Accademia Pizzaioli za Sloveniju i Hrvatsku.


U Franko’s Pizza & Baru gostovat će utorak 28.11.2023.


Uz podršku dva Franko’s pizzaiola, Borisa Lukšića (člana hrvatske reprezentacije koja je osvojila prvo mjesto na Caputo Cupu 2023 u Napulju), te prekaljenog profesionalca Maria Markušića čiji je rad i potpis utkan u tri plasmana Franko’s Piza & Bara u 50 Top Pizza Europe Suzana će nam predstaviti nekoliko pizza od Afreddo tijesta.


Što je Afreddo tijesto, zašto je toliko ukusno i zahtjevno saznati možete iz prve ruke kušavši pizze ograničene serije uz koje će naši barmeni prigodno spojiti koktele na bazi Jamesona i Italicusa, Suzana će Vam rado sve objasniti.


Mario Markušić
Mario Markušić


Zbog ograničene količine pripremljenog tijesta i vremenskog roka kada je Afreddo tijesto idealno za posluživanje rezervacije su dostupne u tri termina 17:00-19:00, 19:00-21:00 i 21:00-23:00.


Svoje mjesto možete rezervirati telefonom (+38516530884) ili putem weba na www.frankos.hr/rezervacije



Comentarios


bottom of page