top of page

Franko's Street postaje Sweet





Franko's Street krenuo je s idejom spajanja japanske kuhinje i domaćih visokokvalitetnih namirnica u moderno kulinarstvo. Uz sushi mogli smo uživati u probranim domaćim i stranim craft pivama, vrhunskim vinima i pjenušcima, inovativnoj koktel karti i Le Kolač slasticama s potpisom Roberta Hromalića.

Nakon godine dana, predivan prostor i terasa Ban centra u Cesarčevoj 4 postala nam je premala za sve navedeno...

Sushi baru smo, stoga, odlučili pronaći novi, veći prostor u središtu Zagreba i još optimizirati koncept - o tome čitamo uskoro. Slastice, pića i kokteli time dobivaju mnogo više prostora i pažnje. 

Od 30.10.2020. Franko’s Street postaje Franko’s Sweet by Le Kolač

Mjesto koje će spajati iznimnu barsku priču s vrhunskim slasticama i ugođajem. 

U Franko’s Sweets by Le Kolač moći ćemo navratiti tek da bismo nakratko predahnuli uz kavu ili prirodni sok, uživati u punoj ponudi Le Kolač slastica, ispijati prvoklasne svjetske whiskeye i žestoka pića, degustirati inovativne signature alkoholne i bezalkoholne koktele osmišljene od barmena Filipa Ramljaka, i na kraju, sve to hedonistički začiniti cigarom u pušačkom prostoru na katu. 

Sve to nudimo i uz organizaciju evenata, rođendana, partyja za veće grupe koje će naš uigrani tim sa zadovoljstvom odraditi.

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page